När man bor trångt är förvaringen det allra viktigaste. Därför var det högsta prioritet när vi flyttade in.  I lägenheten finns två inbyggda garderober och den ena används så gott som dagligen. Därför är det viktigt att utrymmet kan utnyttjas maximalt i garderoben och att resultatet blir snyggt och funktionellt.

FÖRE: Garderoben var vitmålad med väldigt sliten i färgen och den hade börjat gulna. På väggen fanns en platsbyggd hylla med garderobsstång. Golvet hade en melerad plastmatta.

Vi började med att slita ut den befintliga inredningen, spacklade och målade om. Efter att ha vi fått upp nya hyllor med flexibel inredning med IKEAs hyllsystem Algot så kan vi utnyttja garderobens hela höjd.

EFTER: Så här fint blev det efter att vi målat om. Grå väggar och golv tillsammans med IKEAs Algot hyllsystem.
Golvfärg och väggfärg i grått. Det blev så fräscht tillsammans.

På väggarna har vi nyansen Pencil Grey, och på golvet Cliff Grey. Jag är inte säker på att golvfärgen är tänkt att målas på plastmatta, men resultatet blev bra och golvet i garderoben utsätts nästan inte alls för slitage.

Vi har målat med färg från Palett & Co. Ni hittar den bland annat på inreda.com.

Palett & Co är ett nytt kvalitetsfärgmärke som grundades 2014. Palett & Co är en del av Tikkurila Sverige AB och med ett tungt färgvarumärke i grunden garanteras att färgen håller hög kvalité. Trots detta är Palett & Co väldigt prisvärda. De vill tilltala hobbymålaren som älskar att göra om hemma. För att kunna erbjuda ett så bra pris erbjuds bara ett begränsat antal färger i toner som ska passa de flesta hem. I färgserien ingår inomhusfärg, utomhusfärg, golvfärg och några lackfärger.


I detta inlägg har jag fått möjlighet att testa det nya färgmärket Palett & Co. Happyzine.se har inte fått betalt för att skriva det här inlägget och alla åsikter i inlägget är mina egna. Läs vår PR Policy här.

 

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.