Efter stor framgång som låtskrivare till andra artister runt om i världen, släpper nu Caroline Gustavsson sin debutsingel som artist med låten ”Breaking Down My Walls”.

Breaking down my walls - single cover 500px
”Breaking Down My Walls” är ett samarbete m. låtskrivare/producent Jonas Brøg och Yellow Rhinestone Records. Cover foto: Göran Säll Cover design: Joakim Svärling

Happyzine fick en unik chans att intervjua Caroline Gustavsson två veckor innan releasen av singeln. Det var en förväntansfull men lugn känsla över Caroline som inte är ny i musikbranschen. Hon har flera hits bakom sig, främst från Asien som hon har skrivit låttexter och musik till, men det här är hennes debut där hon står på egna ben.

Vi lyssnar på “Breaking Down My Walls” som singeln heter.
Carolines melodiska, självutlämnade text går rakt in i hjärtat. En låt som är stark och skör på samma gång.
Min nya singel handlar om att vara sårbar inför en annan person. Ibland bygger vi höga väggar runtomkring oss, som väldigt få personer får passera.
– Den här låten handlar om att träffa någon som får de här väggarna att rasa, och blotta allt som är du – ärr, brister, allt. För mig är detta blandade känslor, en rädsla att inte bli accepterad för den jag verkligen är men också en lättnad att inte behöva dölja någonting hos mig själv längre, säger Caroline.

Release på Acoustic Bar, Grand Central Scandic

Caroline kommer att fira sin debutsingel genom att hålla sin releasefest på Acoustic Bar. Självklart kommer vi dit och lyssnar på henne live.

Här kan du lyssna på och ladda ned “Breaking Down My Walls”

people

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.