Varje dag får 27 män diagnosen prostatacancer. Det är mer än en man i timmen. En pappa, bästa vän eller kollega som inte längre finns. Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform. 2400 män dör varje år. Det är 7 män varje dag.

Vi måste alla hjälpa till. Så att en till pappa, bror eller bästa vän inte mister livet. Tillsammans kan vi göra skillnad. Vårt mål är vi tillsammans ska samla in 250.000 kr till prostatacancerförbundet under november månad. Vi tror att vi tillsammans med er, våra leverantörer, vänner och familj kan åstadkomma detta.

Så skriver jaktbutiken Widforss.se på sin hemsida och uppmanar till en gemensam insamling.

JAKTEN MOT CANCER. Nu är novemberkylan här och vi har lämnat en rosa oktober bakom oss. Oktober och november är månaderna vi tänker lite extra på dem som inte längre är med oss och som drabbats av cancer. De allra flesta känner en eller flera som drabbats på något sätt. Ingen går skonad när det kommer till den cancer.

Hashtagga #JaktenMotCancer

Alla kan göra något! Kan man inte skänka pengar själv kan man hjälpa till att sprida budskapet och ändå se till att det kommer in pengar till insamlingen. För varje inlägg med hashtagen #JaktenMotCancer på instagram under november så skänker Widforss.se en krona.

En uppmaning till alla jaktlag

En kvarts miljon vill Widforss få in genom sin insamling till Prostatacancerförbundet. De uppmanar jaktlag att sätta in 100kr per person i jaktlaget och vara med och tävla om 5 stycken av marknadens minsta jaktradio, Icom Prohunt D52 Digital/Analog Jaktradio med Bluetooth.

Insamlingen går framåt

Redan nu den 6 november har Widforss lyckats samla in 77000 kr till insamlingen som är en del av Mustaschkampen. Det ska bli spännande att följa hur insamlingen går och Happyzine skickar självklart ett bidrag till insamlingen.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

people

Bokhylla puff

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.