Det är mars och jag drar en lättnadens suck! Äntligen är vabruari över. Jag har varit förskonad från den verkliga innebörden av ordet tidigare år och har “inte tyckt att det varit så farligt”. Haha, nu vet jag och jag är glad att vi överlevde!

Idag firades månadsbytet med en arbetsdag ute på café, hejdå vabruari! Jag älskar att ha ett mobilt kontor och kunna jobba varifrån jag vill. Det är en sån otrolig frihet, även om jag oftast jobbar från köksbordet. Idag hade jag några viktiga mail att skicka ut och jag är oftast mer produktiv i en stimmig miljö när jag ska maila. När jag gör tyngre uppgifter vill jag gärna ha tyst och lugnt men snabba mail får extra fart av en stimmig miljö enligt mig.

Coffice - Espressohouse
En arbetsdag på Espresso house – matchalatte, ägglunch och grön smoothie sällskapar med min Bullet Journal.

Bullet Journaling

Min Bullet Journal är en trogen följeslagare. Jag är inne på mitt tredje år med den här typen av kalender och jag älskar hur smidigt det är att ha ordning på allt viktigt men samtidigt utrymme att vara kreativ. De peppiga klistermärkena kommer från Flying Tiger. De gick inte att motstå! De blir egenpepp i vardagen.

Bullet Journalvirtuell assistent

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.