Foto: Tuxer.se

Tidigare i somras fick vi den spännande nyheten att vi har blivit utvalda att bli en av Tuxer Active Families. Ett spännande samarbete där vi får vara en del av produktutveckling, produkttester och får möjligheten att dela friluftsäventyr tillsammans med andra familjer.

Idag besökte vi Tuxers kontor i Bromma för en riktigt spännande dag. Efter att jag gjort en spontanansökan för att bli en Tuxer Active Family så har vi nu välkomnats in i en varm gemenskap av testfamiljer. Det är inte ofta jag och maken är euforiska över samma saker, men här klev vi rakt in i något fantastiskt som vi båda känner oss hemma i.

Tuxer Active Families

Efter en gemensam frukost presenterades alla Tuxers Active Families. Vi gick igenom vad det innebar att vara en testfamilj och efter det var det dags för lunch. När vi ätit presenterades höstens kollektion och vi fick klämma och känna på alla nyheter. För oss var precis allting nytt, men med hjälp av Tuxer Crew och de andra familjerna fick vi snabbt lite bra koll på favoriter i kollektionen.

De här byxorna blev snabbt mina favoriter. Tåligt, lite tjockare tyg med stretch och bra fickor.

Ansök om att bli testfamilj

Vill du också bli en del av Tuxer Active Families – Ansök på deras hemsida. Formuläret för att anmäla sig är alltid öppet och det är ett himla roligt familjeuppdrag att vara produkttestare. Som en Active Family bloggar man om sin familjs fritid för att dela med sig av tips och roliga aktiviteter för hela familjen.

Här kan du läsa Active Family-bloggen!

Compact LivingBarnprylar

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.