När det är dags för att laga lunch så har jag oftast begränsat med tid, jag försöker hålla mig till en timmes rast och då vill jag helst laga något enkelt med gott. Här kommer ett superenkelt recept på en uppiffad pasta som jag kan äta alla dagar i veckan. Och den går lika bra att laga för en person som till hela familjen.

Ingredienser:

Spagetti
Olivolja
Vitlök
Mozarella
Tomat
Julita Rapsolja med chili och vitlök
Torkad chili
Svartpeppar
Flingsalt

Gör så här: (Tid: ca 10-15 min)

Koka upp spagettin. Jag brukar köpa så tunn spagetti som möjligt, det går fort att koka och jag tycker de är extra goda. Skär en vitlöksklyfta i tunna skivor och stek dem i lite olivolja. När spagettin kokat klart, häll av vattnet i ett durkslag och häll över i stekpannan. Smaksätt med Julita Rapsolja med vitlök och chili smak (den får allt att bli godare, allt!)
Toppa med mozarella och tomat. Krydda med svartpeppar, flingsalt och chiliflakes. Så gott!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.