I samarbete med Tuxer.

Vi har haft några fantastiska dagar i Vemdalen och idag fick vi möjlighet att ta en skotertur bara jag och Valle tillsammans på fjället. Vädret var inte det bästa, så det blev ingen lång tur men det var så roligt att få komma iväg bara vi två en stund.

Vi tycker båda om att vara ute i naturen. Jag är en ständigt frusen person och Valle är alltid varm. Därför hade vi helt olika kläder på oss inför denna kyliga tur.

Aldrig mera frysa!

Jag brukar alltid frysa hur mycket kläder jag än sätter på mig, så i år var jag extra bra förberedd med tjockaste vinterjackan Minaj och fodrade överdragsbyxor. Ett av årets bästa investeringar var även min skoterstövlar som jag köpte i Kramfors för några dagar sedan. Aldrig mera frysa!

Härlig tur på fjället!

Jag kan verkligen rekommendera jackan för den som ofta fryser, jag har aldrig frusit så lite i hela mitt liv. Jackan är välfodrad och kan kännas lite tung och bylsig. Men jag älskar den lika mycket som jag hatar att frysa.

Smidigheten går före värmen

Valle hade på sig en tunn ofodrad Lumino skaljacka med en fleecetröja under. Jag förstår verkligen inte hur han kan vara så varm. Nertill hade han ett par Walker byxor med undertäll under.

Vi älskar snö!

Så helt olika kläder för samma utflykt och vi var båda väldigt nöjda med våra val. Valle väljer alltid smidighet över värme och jag väljer alltid tvärtom.

När vi kom ned från åkturen värmde vi oss med lite fika innan det var dags att åka hem till Stockholm igen. Tack Vemdalen för den här gången!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.