Norrland är känt för sina många myggor och efter en rekordvarm majmånad så väntas en riktig myggsommar. Thermacell är ett skydd som skapar en myggfri zon på upp till 20 kvadratmeter. Happyzine myggtestar Thermacell i Norrlands skogar – här kommer första intrycket!

Produkttest i samarbete med Thermacell.

Thermacell Myggskydd

Ett portabelt myggskydd

Thermacell är en liten enhet stor som en ficklampa som skrämmer bort myggor i ditt närområde. Den här smidiga prylen håller myggen borta i en skyddszon på upp till 20 kvadratmeter där den är placerad. Thermacell drivs på gas och doftkuddar och startpaketet räcker i 12 timmar sen får man köpa refill. På varje gaspatron går det tre myggmattor.

Thermacell Preparation

Enkelt att komma igång

Det är lätt att komma igång och använda en Thermacell. Efter att man plockat ut den ur sin förpackning är man redo att börja använda den direkt. Ta ut en myggmatta ur förpackningen och placera den innanför gallret (Bild 1). För in gaspatronen i botten på apparaten och vrid medsols till det tar stopp (Bild 2). Nu är den redo att användas.

Hur man använder en Thermacell

För att använda apparaten för reglaget till “ON”, då hör du att gasen pyser ut. Tryck tre gånger i följd på startknappen och sen är Thermacellen igång.

Torpliv

Teknik och prylar

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.