När snön stormade som mest i vårt lilla hus så kom vårens nyheter från Depend. Den nya färgglada kollektionen Eastern Fusion får mig att längta tillbaka till min tid i Japan och vårblomningen med alla vackra blommor och festivaler. Jag undrar var jag lagt min yukata.

Varma härliga färger. Här är nr 512 och 513.

Depend släpper flera kollektioner med nagellack varje år. Minilacken innehåller 5 ml och passar perfekt när man vill använda en färg några gånger. Vårens kollektion innehåller 12 nya nyanser som går både i pastell och lite starkare färger.

Här har jag målat nr 504 med ett lager på vänster hand och två lager på höger hand.

Vi reser mot Asien i vår och säger Konnichiwa till Japans livfulla trädgårdar med körsbärsträd som påminner oss om ett rosa paradis. I Eastern Fusion-kollektionen kan du skåda härliga pasteller och även några poppigare kulörer som är perfekta att mixa med varandra i stilfulla mönster.

Så presenterar Depend vårens kollektion.

Här är mina absoluta favoriter. Härliga pasteller som passar så bra ihop. Nr 504, 503, 505, 510, 509.

Depend Eastern Fusion finns ute i butik från och med vecka 2 och finns bland annat att hitta hos Cubus, Lindex, H&M och ICA för 25 kr/st.

PRESSUTSKICK – Happyzine.se har inte fått betalt för att skriva det här inlägget och alla åsikter i inlägget är mina egna. Läs vår PR Policy här

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.