Årets läskigaste vecka har startat med bus, godis och spöken. Ghostbusters har varit på besök och jagat både stora och små spöken från hus och hem.

Flera spöken har skådats på senaste tiden och de behöver fångas in. De dyker upp när man minst anar det och kan ibland vara riktigt knepiga att fånga. Men med tålamod, tassande fötter och ett Proton Pack på ryggen kan man klara biffen, om man övar ordentligt.

En Stay Puft i sikte. Dags att sikta in vapnet innan han märker att han blivit upptäckt.
Målet är låst, de närmaste sekunderna är kritiska… nästan infångad.
Gotcha!!

Familjetid med spökjakt

Vi tog en underhållande nostalgitripp tillbaka till 1990 då Ghostbusters lanserades som tecknad serie efter sin ofantliga succé 6 år tidigare. Familjen satt samlad i vardagsrummet och vi satte tillsammans ihop delarna till Playmobils Ghostbusters lekset, alltmedan spöken hördes rytande i bakgrunden.

Fantastiska detaljer och oändligt med smådelar

Det är detaljerna som gör det och Ghostbusters-serien är överväldigande detaljrik. Ecto1 har sirener, blinkande varningsljus och plats för alla spökjägare med utrustning. På brandstationen finns både pizza och avancerade laboratorieinstrument att undersöka spöken med. Playmobil kommer ofta med många små, små tillbehör som är älskade av 5-åringen (och två-åringen), som tur var har ingen av dem undersökt leksaker med munnen men det är inte säkert att vi kommer hitta alla laserstrålar och mini-walkie-talkies efter dagens eskapader.

Rollspel och lek

Det är alltid roligt när det är många som leker och att få gå in i leken helhjärtat. En leksugen kompis och ett skrattande spöke kan göra leken extra rolig. Addera slemmig slime så kan man leka tills solen går ner och lite till.

Happy Ghosthunting!


I samarbete med Playmobil. Happyzine.se har inte fått betalt för att skriva det här inlägget och alla åsikter i inlägget är mina egna. Läs vår PR Policy här.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.