Hur många gånger har du inte fått höra “Vad är det värsta som kan hända? Det är bara att köra på!”  Ändå är det oftast våra rädslor som begränsar oss i våra mål och drömmar.

Vi är i ständig förändring och världen omkring oss likaså. När livet; jobbet, familjen och den förväntade fritiden ska både kännas lyckad och perfekt, ja då kan tillvaron bli ganska obalanserad. Det var därför väldigt lockande att delta på en kurs med Maria Lindén i Work – Life – Balance för högpresterande kvinnor. Beslutet att gå kursen var en investering i mig själv!

Varje dag och varje vecka utmanar jag mig själv tillsammans med andra modiga kvinnor. Jag har själv svårt med att ta beslut, jag velar och lägger massor med tid på att bestämma mig. Ibland blir det till och med försent för att ta ett beslut och jag har lagt overkligt mycket tid på att fundera kring vad jag ska välja.

Face your fears Spontan Tatuering Choosing
I valet och kvalet… En kaktus i armhålan kanske?

Face your fears

Idag fick jag chansen att utmana mig själv, rejält. Jag besökte Spalt PR på deras pressdag och efter att ha tittat runt på höstens modenyheter hörde jag att det fanns en tatuerare på plats. Är jag verkligen så spontan? Med pirr i magen tog jag beslutet att tatuera mig, jag hade de modiga tjejerna Mikaela Höök och Martina Axtelius framför mig. När jag skrev upp mig på kölistan visste jag inte vad jag skulle tatuera eller var.

Face your fears Spontan Tatuering Tindra Tattoo
Tindra Varga Laurén driver egen tatueringsstudio på Södermalm i Stockholm.
Face your fears Spontan Tatuering Min tur
Det syns inte på bilden, men jag spände mig jättemycket och var rädd att det skulle göra ont.

Min längtan efter min man och mina barn tog över och det blev tre små symboler för min familj. Något jag med säkerhet inte kommer ångra i framtiden. Min tatuering får även bli en påminnelse om att våga välja med hjärtat och inte låta rädslan styra mitt liv.

Face your fears -Live your dream

Face your fears Spontan Tatuering Header
En symbol för varje medlem i min familj.

1 Comment

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.