Den här veckan fick en rivstart och mycket spännande är på gång. Det var länge sedan jag skrev en personlig text om hur dagarna ser ut för mig. Jag tycker att detaljstyrda veckor är jobbigt, jag vill ha utrymme för att planera om där det behövs, men trots fullt schema så verkar veckan bli en riktig höjdare.

Dagen började med att jag påbörjade studierna på Udacity där jag fått ett stipendium för att lära mig webbutveckling. Det ska bli superspännande och jag är väldigt nyfiken på vad jag kommer att få lära mig. Sedan hade jag ett projektmöte på gångavstånd. Jag mötte upp Gustaf Mabrouk på vägen och vi planerade medan vi gick sista biten. Det effektiva mötet varade någon timme med projektteamet och sedan hamnade jag i en inspirerande byggnadsvårdskonversation där jag fick många värdefulla tips på var i renoveringen vi ska starta när det gäller torpet i Kramfors.

Provade ZIG Kuretake penselpennor för första gången i min Bullet Journal. Är inte supernöjd med vad jag åstadkom i form av layout men är väldigt glad över att färgen inte blödde igenom pappret. Det blir att träna på att använda penselpennor framöver.

iPhone 8

Efter mötet gick jag Götgatan ned och nu var det äntligen dags att byta till en ny telefon. Jag bestämde mig för en iPhone 8 och konstigt nog så sänktes min månadskostnad. Jag blir inte riktigt klok på hur det kunde bli så, men det kändes ju bra när jag gått och väntat in apples senaste release.

Kramfors

Redan inatt bär det av till Kramfors för några timmar i Västernorrland. Jag ska gå på en ambassadörsträff för Kramfors kommun och ser verkligen fram emot att träffa alla andra ambassadörer. Sedan är det raka vägen hem för att jobba vidare.

Mässvecka

I veckan är det en spännande mässvecka på Stockholmsmässan. Eget företag 9-11 november, Stockholm Food & Wine 9-12 november, Acadermia 10-12 november och Allt för hälsan 10-12 november.

Just nu förbereder jag mig för att åka med svärföräldrarna upp till Kramfors, så det är nattning och packning som gäller.

Vad har du för planer? Jag hoppas du får en fantastisk vecka!


Den här inlägget innehåller länkar till produkter i Penstores sortiment.
Happyzine.se har inte fått betalt för att skriva det här inlägget och alla åsikter i inlägget är mina egna. Läs vår PR Policy här.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.