Idag släpper Lidl en limiterad kollektion i ett samarbete med stilikonen och supermodellen Heidi Klum. Kollektionen består av kläder, skor och accessoarer som först visades på New York Fashion Week.

Den fantastiska bilden som pryder toppen på den här nyheten har jag lånat av min vän Nina Bergquist som var på plats när kollektionen visades exklusivt i Lidls nyrenoverade konceptbutik i Upplands-Bro. Här kan ni se alla hennes runway-bilder. Själv kunde jag inte delta i evenemanget men fick chansen att prova några av plaggen.

Kollektionen kommer bara finnas i butik under en vecka och butikerna kommer inte få in fler produkter än de som levereras idag. Så är du intresserad av att lägga vantarna på några av plaggen så gäller det att skynda ut till närmsta Lidl-butik. Dock är det inte alla butiker som har kläder i sitt sortiment, så kolla upp det innan.

Jag gillade verkligen den blå nyansen och ska försöka få tag på toppen och koftan om jag hinner förbi en butik. Här kan du titta på alla produkter i kollektionen. Länk till Lidl.

Vad tycker ni om kollektionen?

Bild: Nina Bergquist <3

 

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.