Igår var det invigning av frisören Antonio Axus flaggskepps salong på Sibyllegatan 26. Salongens lokal har ursprungligen varit en biograf och den nya smakfulla inredningen andas lyx och är en blandning mellan mjuk sammet och glänsande kristall. Taket och pelarna blir ståtliga kontraster i den nya spännande lokalen.

Grand Opening

Antonio Axu välkomnade sina gäster utanför salongen. Lokalen fylldes snabbt av vänner, kunder och kändisar som fått den exklusiva inbjudan till öppningen. Frisören som själv var på ett strålande humör och varvade skratt och hälsningar med att bära fram förfriskningar och glas till sina gäster.

Antonio Axu Grand Opening

Kvällens dryck var alkoholfria Richard Juhlins mousserande vin.
Brasiliansk sushi från SambaMaki.

Engagemang

När gästerna samlats höll Antonio ett varmt tal om den nya salongen. Han berättade även om sitt nya samarbete med Teskedsorden. Antonio Axu brinner för att stötta ungdomar med drömmar. Han vill hjälpa till att öppna dörrar genom att coacha unga som vill ta sig fram i miljöer som annars kan vara stängda eller otillgängliga för dem. Hans samarbete med Teskedsorden innebär också att de tar fram ett doftljus som kommer säljas till förmån för stiftelsens verksamhet.

Happyzine önskar Antonio Axu lycka till med sin nya salong!
Antonio Axu Grand Opening

peopleCompact Living

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.