Rubens Barn är dockföretaget som låtit barn leka med mjuka, lekvänliga dockor sedan företaget grundades 1996. Idag är Rubens Barn välkänt som leksakstillverkare och har genom åren hunnit släppa nio inspirerande kollektioner med dockor. Den senaste kollektionen heter Rubens Barn Cutie Activity och består av sex olika dockor med egna personligheter och namn.

I samarbete med Rubens Barn.

Rubens Barn Cutie Activity Selection
Charlie, Karin, Jennifer, Emelie, Hanna och Adam.

Rollspel med Rubens Barn Cutie Activity

Den nya Activity kollectionen är extra spännande för barn som gärna vill identifiera sig med olika personligheter. Varje docka i samlingen har sin egen unika stil och intressen. Många som köper Rubens Barns dockor brukar välja en docka som ser ut som barnet som ska få dockan och eftersom det finns så många olika dockor och tillbehör går det att ge en väldigt personlig gåva.

Rubens Barn Cutie Activity Collage

När barnen får välja själva

För barn så kanske inte utseende, hudfärgen eller hårfärgen det som känns viktigast när man vill hitta sin nya kamrat. Jag frågade min äldsta dotter (snart 6 år) vilken docka hon helst ville ha och hon ville väldigt gärna ha Jennifer med den gula klänningen, för gul är hennes favoritfärg. Min yngsta dotter ville ha dockan med kattväskan. Tillslut blev det tre underbara dockor som fick flytta hem till oss; Jennifer, Hanna och Emelie.

Rubens Barn Cutie Activity Garden

barnkläder

Barnprylar

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.