Playmobil har släppt en ny kollektion med spännande upptäckare – The Explorers (2018) går på urtida äventyr och hittar dinosaurier.

Jag vet inte vem som tycker nyheten är mest spännande,  maken eller barnen. Själv minns jag Jurassic Park med skräckblandad förtjusning. Det var min första åldersbegränsade biofilm som 15 åring och jag hade mardrömmar om dinosaurier i veckor efteråt. Playmobils filmer är spännande för barnen, men inte lika läskig som Jurassic Park.

Playmobil – The Explorers

Playmobils detaljrika 7,5 centimer långa figurer med tillhörande miljöer har underhållit barn sedan lanseringen 1974. Det känns väldigt roligt att mina barn leker med samma typ av leksaker som jag gjorde när jag var liten. Just nu tittar vi mycket på kortfilmerna på youtube och nyligen lanserades en ny film om The Explorers.

EDIT: Det fanns tidigare en inbäddad youtubefilm här, men det verkar som att den tagits bort av Playmobil själva så den går tyvärr inte att se för tillfället. 

Dinosaurier är spännande, speciellt om man är omgiven av skog och mark. Leksaker från Playmobils äventyrsserie står högt på önskelistan inför kommande födelsedagsfirande.

Vilken kollektion från Playmobil är din favorit? Kommentera gärna!

Barnprylar

Teknik och prylar

 

 

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.