De senaste veckorna har bjudit på både hagel och högsommarvärme. Då gäller det att passa på att ta vara på tillfällena när man kan njuta av härligt häng i trädgården, vänta inte till semestern. Den bästa tiden är nu!

Detta inlägg är ett samarbete med Hörby Bruk.

Bästa tipsen för att ordna spontant häng i trädgården.

Trädgårdsfest! Ordna lite härligt häng i trädgården och bjud in alla som har lust att komma förbi. Spontana grilltillfällen finns inte bara på film eller i reklam för Pripps Blå. Våga bjuda in grannarna (på en helt vanlig tisdag…?) för lite trädgårdsmys. Plocka fram grillen och lite saft till barnen.

Trädgårdsfest - Hörby Bruk lekställning

Krångla inte till det.

En spontan trädgårdsfest i grannområdet är precis vad det låter som… Inga färgkordinerade ballonger och presentpåsar till barnen. Gästerna behöver inte ta med sig gå-bort-presenter och lediga, lekvänliga kläder är att föredra framför farmors vintageklänning och vattenkammat hår. Det viktigaste är att ha det trevligt tillsammans.

Trädgårdsfest - BubblorTrädgårdsfest - Rutschkana

Bara njut av stunden.

Ordna med filtar och sittplatser, både i solen och i skuggan. Se till så att det finns vatten att dricka om det är varmt och soligt. Sedan är det bara att njuta, ta plats på en filt och socialisera, ät en korv och lyssna på lite trevlig musik.

Ut och njut! Den bästa tiden att ordna trädgårdsfest är nu!
(…för på midsommar brukar det ju regna.)

Trädgårdsfest - MatTrädgårdsfest - Hörby Bruk Gunga

Detta inlägg är ett samarbete med Hörby Bruk. Läs vår PR Policy här. barnprylar

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.