Happyzine.se har fått möjligheten att produkttesta Nordic Cabs multivagn Explorer 5-i-1. Vagnen kom i en gigantisk låda som vi nyfiket öppnade i enrumslägenheten. Det kan vara en fördel att ha lite utrymme vid ihopmontering, men skam den som ger sig. Dyk in i Nordic Cab Explorer Unboxing.

Produkttest i samarbete med Nordic Cab.

Unboxing Nordic Cab Explorer 1 Boxen

Efter en tur till Nordic Cab i Karlstad så hamnade lådan på fjärde våningen vid Nytorget. Lådan är något otymplig att bära, något att ha i åtanke om du beställer vagnen från nätet. Det kan behövas lite bärhjälp för att få hem lådan om du bor långt ifrån postombudet. Dags att öppna lådan!

Unboxing Nordic Cab Explorer 2 Inside
En första titt! Lådan står på högkant och är fylld av vagnen och alla tillbehör.

Manual på norska

När vagnen är uttagen ur lådan så ligger manualen ovanpå alla delar. Manualen är på norska och med lite klurande och google translate så gick det att få ihop vagnen. Vissa moment var lite svårare än andra, så ha gott om tid på dig när du sätter ihop vagnen. För oss tog det cirka en timme att sätta ihop vagnen i grundutförandet. Dock med begränsat utrymme att sätta ihop delarna på.

Delar till alla fem funktioner som vagnen har: Barnvagn, cykelvagn, löparvagn, skidslädesvagn, vandringsvagn.
Skruva, skruva… många delar som ska på plats.

Montering av sufletten

Den svåraste delen av monteringen, förutom att förstå norskan, var helt klart att få sufletten på plats. Eller tygsidorna om jag ska vara helt korrekt. Tyget sitter på mjuka skenor som ska skjutas in i aluminiumramen. Det svåra var att få in de mjuka skenorna som blivit böjda i paketet så att de hamnade på rätt plats när det sen skulle skruvas fast en ände så att tyget inte ska flytta på sig. Lite pilljobb.

Nordic Cab Explorer 6 Sufletten
Tygstyckena justeras och sträcks ut för att hamna rätt.
Nordic Cab Explorer Last touch
Nu börjar det likna en vagn. Monteringen är nästan klar.
Nordic Cab Explorer 7 Sitsen
Innan det är dags för provtur så monteras det sista, sitsen på insidan.

Nordic Cab Explorer Provtur

Premiärtur på Södermalm

Efter att ha burit ned vagnen fyra våningar (vi har en gammal och trång hiss) så var det dags för premiärturen. En härlig promenad på söder.

Barnprylar

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.