Ibland stöter man på de där riktiga pärlorna och just den här barnboken är en sådan. Kanske till och med världens bästa…

Bättre än världens bästa bok är en finurlig och spännande bok på rim. Loppan har redan hört alla sagor och sjungit alla sånger, så när det är dags att gå till sängs får hon sin pappa att hitta på en historia.

Texterna och flytet i rimmen känns naturliga och roliga att läsa högt. Boken känns välarbetad med många fina detaljer som struktur i hårdpärmen och magiska detaljer i silver. Illustrationerna är väldigt fina och minimalistiska utan att sakna detaljer.

Bättre än världens bästa bok

Författare: Marc Eastmond
Illustratör: Jonas Karner
Förlag: Speja/Votum
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789188167071
Pris: ca 129kr

En bok att läsa många gånger

Det är inte ofta man hittar de där riktiga pärlorna, men det här är en sådan. Barn uppskattar rim och sagan är riktigt spännande för barn i åldern 3-6 år. Loppans pappa hittar på en helt fantastisk historia med många detaljer och finurligheter som driver historien framåt.

*Spoiler Alert!* På sista uppslaget kan man se varifrån som Loppans pappa har fått sin inspiration till berättelsen. Något som barnen älskar att upptäcka.

En flicka läser boken Bättre än världens bästa bok.
Läsa och titta på bilderna, om och om igen!

Hitta mer att läsa:

Etikett Recension
Etikett People

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.