I vår släppte Playmobil en ny serie med Akvarietema. Tillsammans med Aquaria Vattenmuseum har Playmobil tävlat ut leksaker från sin nya serie till barn som har svarat rätt på veckans fråga. Ylva var med och tävlade under våren och vann ett pris som skulle hämtas ut i kassan på muséet.

“Jag har vunnit första pris!” Ylva var så glad över sin vinst.

Ett tag höll jag nästan på att glömma bort att Ylva vunnit ett pris som behövde hämtas på plats, men som tur var hade jag en vinnare som inte kunde glömma att hon vunnit sin allra första tävling. Jag är stolt över att hon gick in för sitt bidrag och ritade en teckning med sitt svar och sedan förklarade vad hon hade ritat för något och vad svaret var.

Lillasyster sov under tiden jag hjälpte Ylva att montera ihop akvariet. Men när hon vaknade fick hon gärna vara med och leka.

Jag hade ingen aning om att det var ett så stort och fint pris, i mailet som Ylva fått stod det att hon vunnit en leksak från Playmobil. Men vilken lycka för en snart femåring!

Väldigt spännande för barnen att akvariet fylls med riktigt vatten. Det blev ganska blött, men oj vad roligt de hade!

Playmobil har varit en given julklapp för Ylva de senaste två åren, så vi har en hel samling av gubbar och miljöer sedan tidigare, men inget har slagit det här setet. “Riktigt vatten, får man plaska??”

Och ja, det blev blött överallt. Men det går ju att torka upp. Mamman fick en sån där sällsynt stund av lugn när man i smyg kunde iakta två barn som inte bråkar och bara har kul ihop.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.