Det är inte helt enkelt att resa med en helt ny familjemedlem, det är lätt att både under- och överpacka inför första resan med bebisen. Här listar jag 11 produkter som täcker upp de flesta behov och situationer som du kan hamna i på resande fot med din bebis.

RESEVAGN – MOUNTAIN BUGGY NANO

smarta prylar när du reser med bebis

En av de absolut bästa och smidigaste resevagnarna på marknaden just nu. Ihopfälld blir den liten som ett handbagage, men utfälld är den både stabil och rymlig. Dessutom har den adapterfri och säker montering av de flesta babyskydd.

Pris: 2495 kr

SMIDIG SKÖTVÄSKA – BRITAX

smarta prylar när du reser med bebis

Britax skötväska ser liten ut, men har plats för allt du behöver. Den har en mängd fack och storleken gör också att du inte överpackar så att vagnen lättare välter bakåt. Speciellt eftersom den låga vikten på många resevagnar gör att de blir lite mer ostadiga.

Pris: 495 kr

REGNSKYDD – ELODIE DETAILS

smarta prylar när du reser med bebisEtt bra regnskydd kan rädda hela resan, det ger skydd både mot vind och väta. Men när det inte används ska det ta så lite plats som möjligt. Elodie Details regnskydd kan smidigt hängas upp på vagnens ram och finns då alltid på plats. Det skadar inte att det är riktigt snyggt heller.

Pris: 399 kr

BABYSKYDD – BESAFE IZI GO

smarta prylar när du reser med bebis

Ett litet och lätt babyskydd som passar perfekt ihop med resevagnen. Med ett enkelt spänne så klickas babyskyddet fast på vagnen och du kan med lätthet byta färdmedel utan att behöva väcka en sovande bebis.

Pris: 2199 kr

ÅKPÅSE – VOKSI MOVE

smarta prylar när du reser med bebis

En varm och mysig åkpåse i miniformat, som är gjord för babyskydd, är ett perfekt komplement till den perfekta packningen. Bebisen behöver inga extra tjocka kläder som gör det knöligt och obekvämt i babyskyddet. Dessutom är det lätt att öppna upp åkpåsen om man skiftar från att gå ute och inne. Är bebisen lite äldre kan åkpåsen placeras direkt i barnvagnen och gör då att den annars stora sitsen känns ombonad och mysig.

Pris: 795 kr

ERGONOMISK BÄRSELE – POGNAE

smarta prylar när du reser med bebis - bärseleEn bärsele är oumbärlig på resan. Den ger dig möjligheten att ta med bebisen där vagnen inte kommer fram, kan lugna en ledsen bebis som vill vara nära, samtidigt som du har händerna fria. Pognaes bärsele är ergonomisk för både barnet och dig som bär, den har en ventilationsficka så att barnet inte blir för varmt och en tunn huva som ger avskildhet vid sömn och amning. Pognaes bärsele kan användas från nyfödd (med spädbarnsinlägg) och upp till 20 kg.

Pris: 1149 kr

AMNINGSSJAL – LIV COLLECTION

smarta prylar när du reser med bebis - amningssjal

Amningsfilten från Liv Collection har en båge i överkant som gör att du kan ge avskildhet men ändå ha ögonkontakt med ditt barn. Ibland uppkommer situationer där det kan vara svårt att amma som vanligt, då kan det vara skönt att kunna ge både dig själv och barnet lite avskildhet bakom sjalen. Tyget är svalt och tunt så det tar nästan ingen plats alls i skötväskan.

Pris: 299 kr

BLÖJKIT – IN THE POCKET BABY

smarta prylar när du reser med bebis - blöjkit

Blöjkitet är en del av In The Pocket Babys smidiga Daypack. Det stora kitet innehåller tre förvaringsenheter; en för kläderna, en för mat/måltider, samt ett blöjkit med en tunn skötbädd inkluderad. Alla delar är väl genomtänkta och gör det lätt att packa och hitta i skötväskan.

Pris: 399kr

BABYFILT I ULL – KAM CARE COLLECTION

smarta prylar när du reser med bebis - ullfilt

En mysig ullfilt är något som rekommenderas både på resan och i vardagen oavsett årstid. Materialet leder bort fukt och hjälper till att hålla bebisen lagom varm.

Pris: 369 kr

BARNVAGNSLÅS – ASAKLITT

smarta prylar när du reser med bebis - barnvagnslås

Ett billigt kombinationslås som är lätt att fästa i sin hållare på barnvagnens ram. Ger lite extra trygghet på resan om du måste lämna vagnen eller en väska en stund.

Pris: 49 kr

HÖRSELSKYDD PELTOR KIDS

smarta prylar när du reser med bebis - hörselkåporHörselskydd är en väldigt bra sak att ha med sig om du ska vistas i stökiga miljöer, även om det inte är ovanligt hög ljudnivå. Hörselskydden kan lugna i stimmet och göra det lättare att sova eller amma en stund.

Pris 199 kr

Hoppas att den här listan hjälper dig i förberedelserna när du ska resa med barn. De flesta resesituationer med barn brukar gå bra så länge man kan hålla sig lugn och glad själv. Så stressa inte och ha en trevlig resa!

Barnprylar

 

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.