Att uppleva sommarens äventyr med familjen är fantastiskt spännande. Planerar du att besöka Furuvik i sommar kan vi rekommendera att spendera natten på Clarion Hotel Winn i Gävle. Hotellet har generösa familjerum och ligger mitt i city 20 min med bil från Furuviksparken.

Clarion Hotel Winn Gävle Reception
En välkomnande reception som är bemannad dygnet runt.

Cityhotellet i hjärtat av Gävle

Clarion Hotell Winn i Gävle är ett familjevänligt cityhotell med 200 rum och totalt 460 bäddar. Hotellet är ett av Gävles största, här finns egna restaurangen Brasserie Absint, en stor konferensanläggning och relaxavdelning med gym och pool i källaren.  Vi parkerade på gatan, det var gratis parkering i stan på helger.

Clarion Hotel Winn – Rum 112 “Mary Cassatt”

Receptionisten checkade in oss och vi fick familjerummet nr 112 “Mary Cassatt” efter konstnärinnan vars målning hänger i rummet. Rummet var riktigt stort med totalt 5 sängplatser varav 3 vanliga sängar och en väggfast våningssäng som fälls ut från väggen. Utsikten var en grusplan mot andra hotellets rum så det var trevligare att ha gardinerna fördragna. Vi gillade att det var ett så stort rum så att vi slapp gå på varandra och barnen trivdes i våningssängen.

Clarion Hotel Winn Sängar
Tre sängar på rad i rummet.
Clarion Hotel Winn Gävle Våningssäng
Våningssängen i rummet som fälls ut vid behov.
Clarion Hotel Winn Gävle Hotellrum
En överblick över hela rummet.
Clarion Hotel Winn Gävle Våningssäng Barn
Två övertrötta barn som varit igång hela dagen i Furuviksparken. Spännande att få sova i våningssäng.

Dagens viktigaste mål – frukosten

Det som de flesta ser fram emot när de besöker ett hotell är förutom en god natts sömn – frukosten. På Clarion Hotel Winn stod frukostbuffén uppdukat och den gick inte att klaga på. Det fanns mycket att välja på och serveringspersonalen var glada och framåt. Frukostbuffén hölls fräsch och faten var påfyllda. Borden blev snabbt avplockade och intrycket var mycket positivt. Det fanns mycket att välja på vid varje station och hit skulle vi gärna komma igen bara för att äta frukost eller lunch igen.

Clarion Hotel Winn Gavle Frukost

Har ni besökt Clarion Hotel Winn i Gävle?
Vad tyckte du? Kommentera gärna!

people

Compact Living

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.