I helgen så har lillasyster varit sjuk och febrig så jag tog med Ylva på en heldag i Täby centrum. Det är skönt att få åka iväg på en utflykt helt själv och bara få ha kul. Vi åt god mat, åt massor med glass såklart och så jagade vi Pokémons.

Det var länge sedan vi besökte Täby centrum. Mer än två år sedan och mycket har hänt sedan dess. Torget i mitten av centrumet är en naturlig träffpunkt och med en informationsdisk och på torget var det Pokémon-fotografering och utlån av snygga kundvagnsbilar för trötta barnben som inte orkar gå flera timmar i ett centrum.

Jag fångade en glad Pikachu på bild!

Det finns en uppsjö av restauranger i Täby centrum, vi valde Freshii eftersom det ibland kan vara svårt att hitta mat som barn gillar och verkligen kommer äta upp. Här kunde hon välja exakt vad hon ville ha på sin tallrik, jag har aldrig sett henne äta så mycket ute på en lunch tidigare. Valet föll på ris, räkor, broccoli, majs och chips. Jag tog en härligt stark soppa med quinoa och biff. Efteråt var vi ju tvungna att äta lite glass på Honeycomb.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.